Fotod: Tartu ERRi stuudio majale tehti linnapeakandidaatide debati ajal pommiähvardus (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tundmatu isik tegi eile õhtul Tartu linnapea kandidaatide teledebati ajal ETV Tartu stuudiole pommiähvarduse, politsei selgitab ähvardaja isikut.

Teledebatti pommiähvardus siiski ei seganud, kuna linnapeakandidaadid väitlesid ETV Tallinna stuudios.

Enne kella 22 õhtul kontrollisid demineerijad Tartus aadressil Riia tänav 24 asuvat hoonet, sest majale oli tehtud pommiähvardus. Lõuna prefektuuri teatel saabus ähvardus kell 20.45 SMSi teel.

Veidi pärast kella 22 lõpetasid demineerijad töö, sest ohtu polnud. Juhtumi tõttu piiras politsei ka liiklust, suletud oli teelõik Kastani tänava ristmikust Ekraani kinoni.

Politsei selgitab helistaja isikut, kolmapäeva ennelõuna seisuga ei olnud kedagi kinni peetud. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist.

Tartu linnapeakandidaatide debatt oli eile õhtul ETV eetris kella 19.45-21. Stuudios väitlesid sisse Urmas Klaas Reformierakonnast, Janno Laur SDEst, Aadu Must Keskerakonnast, Indrek Särg EKREst, Jüri Kõre valimisliidust Tartu Heaks, Aivar Riisalu IRList ja Hannes Klaas valimisliidust Tartu Eest.

Debatisaates ei osalenud kõigi Tartus kandideerivate valimisnimekirjade esindajad.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles