Kaks tartlast võitsid Läänemaal topeltkulla

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev-Englase maadlejad Lihulas.
Kalev-Englase maadlejad Lihulas. Foto: Kristjan Press

Laupäeval Lihulas peetud elukutseliste maailmameistri Gustav Vahari mälestusvõistlused Kreeka-Rooma maadluses kuuluvad ka noorte tartlaste võistluskalendrisse. Matil käisid rassimas Kalev-Englase klubi maadlejad.

Hooaja esimese võistluse tegi 2005. ja nooremate vanuserühmas Karlis Ander All. Kahes esimeses matšis ilusaid heiteid teinud ja ülekaalukad võidud korjanud tarlasel tuli finaalis vastu võtta kaotus punktidega 6:4. See tähendas talle hõbemedalit kehakaalus kuni 35 kg, vahendas maadlustreener Kristjan Press.

Samas vanuserühmas võitsid pronksmedalid Meelis Jõesaar ja Pärtel Palgi, mõlemad kuni 40 kg kaaluvate poiste seas.

Daniel Jeremejev saavutas 2005. a ja nooremate vanuseklassis kehakaalus kuni 35 kg kolmanda koha ja 2002. aasta vanuseklassis kuni 32 kg hõbemedali.

2002 ja nooremate ehk õpilaste vanuseklassis võitis kehkaalus kuni 59 kg hõbemedali Tambet Palgi.

Kehkaalus kuni 42 kg võitis kuldmedali Max Hristjuk. Sama suutis korrata noormees ka kadettide vanuseklassis ja taaskord võitis ta valitsevat Eesti meistrit Sander Tagu.

Magusad võidud ja esikoha võitis kehakaalus kuni 47 kg Artur Jeremejev nii õpilaste kui ka kadettide vanuseklassis. Õpilaste vanuseklassis võitis Artur esmakordselt ka Eesti meistriks tulnud Raimond Uibot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles