Cargobus sulges Tähe tänava esinduse

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cargobus lõpetas tegevuse Tähe tänaval.
Cargobus lõpetas tegevuse Tähe tänaval. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Pakiveoteenust pakkuv Cargobus sulges sel nädalal Tartus oma Tähe tänava esinduse ning jätkab nüüdsest vaid Tartu bussijaamas.

Cargobusi tegevjuhi kohusetäitja Piia Vitkar ütles Tartu Postimehele, et Tähe tänava esindus suleti suuresti majanduslikel põhjustel.

«Üks põhjus on kindlasti kulude kokkuhoid. Teine aga see, et muutuda klientide jaoks efektiivsemaks ja kiiremaks. Bussijaamast lähevad saadetised kohe teele, aga Tähe esindus tähendas ikkagi väikest viiteaega,» selgitas Vitkar.

Tähe tänava esindus loodi Vitkari sõnul aastaid tagasi ning sellel oli mitu põhjust. «Tartu bussijaama on mitu korda ümberehitatud ja renoveeritud ning meid on mitu korda majast välja tõstetud ja siis jälle tagasi võetud. Tänu sellele tekkiski mingil hetkel Tähe esindus. Nüüd aga oleme jälle bussijaama tagasi,» selgitas Vitkar ning tõdes, et Tartu ei ole nii suur linn, mis vajaks kahte esindus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles