Puurmani priitahtlike pritsumeeste depoo sai värske ilme

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puurmani renoveeritud päästekomando avas metallihaaratsitega linti lõigates Puurmani vallavanem ja komandopealik Margus Möldri.
Puurmani renoveeritud päästekomando avas metallihaaratsitega linti lõigates Puurmani vallavanem ja komandopealik Margus Möldri. Foto: Erakogu

Täna kell 14.00 avati Puurmanis uuenduskuuri läbinud vabatahtlike päästjate depoo.

Amortiseerunud ja kohati varisemisohtlik hoone sai täielikult renoveeritud. Hoone soojustati, vahetati uksed-aknad ja katus. Esimesel korrusel korrastati garaaž kahele päästeautole. Teisel korrusele ehitati välja õppeklass, saun, wc, pesemisruum ja valvevahetuse ruum.

«Hetkel meie vabatahtlikud reageerivad väljakutsele kodust, aga tulevikus võib tekkida vajadus ka 24-tunnise valve järele,» märkis Puurmani vabatahtliku päästekomando eestvedaja Margus Möldri.

Depoohoone renoveerimise maksumus koos projekteerimisega on 66 000 eurot. Projekti rahastati LEADER meetmest 35 000 euro ulatuses, 8 000 eurot eraldas Päästeamet, projekteerimine rahastati osalt kogukondliku turvalisuse programmist. Ülejäänud vahendid kogus päästeselts aastate jooksul teenuste pakkumisega Päästeametile.

Puurmani Priitahtliku Päästeseltsi ridades on 26 liiget, kellest 9 tegeleb aktiivselt operatiivtööga. Lähiajal on plaanis liikmeskonda suurendada ja hakata pakkuma täiendavaid päästeteenuseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles