Vaata, mis toimub uuenenud turuhoones nädal enne avamist (1)

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paljud ei usu, et töömehed tõesti turuhoone renoveerimisega lähipäevil nii kaugele jõuavad, et järgmise nädala neljapäeval saaks uuenenud turu taas avada, tõdes AS Tartu turg tegevjuht Ivo Tombak. Ta ise on veendunud, et turuhoone saab valmis.

Väärikas maja on täis ringi sagivaid ehitajaid, värvipotte ja kipsitolmu. Igal nurgal leiab kellegi, kes värvib või lihvib seinu, paigaldab juhtmeid, puurib või keevitab midagi. Ometi on olulisemad seadmed paigas, nii nagu ka külmaletid, millest juba nädala pärast saab osta värsket liha, kala, kooke, piimatooteid.

Homme saabub mööbel ja uue nädala teisipäeval kell 12 peab ehitaja maja tellijale üle andma. Samal päeval kell 14 asuvad oma lette sisse seadma müüjad. Turuhoone avab külastajatele taas uksed neljapäeval, 12. oktoobril kell 12.

Vaata galeriist, millised on remondi järel turuhoone müügisaalid, aga ka keldrikorrus, kuhu tavakülastaja naljalt ei satu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles