Kaarsild on hiljemalt neljapäeval liiklejatele taas avatud

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarsillal käivad veel viimased tööd, et see taas liiklejatele avada.
Kaarsillal käivad veel viimased tööd, et see taas liiklejatele avada. Foto: Erakogu

Praegu muutub pilt Kaarsillal ja selle lähedal tundidega. Reede õhtuks said ehitajad paika Raekoja platsi poolsed kõnnitee kivid, täna käisid vuukimistööd. Ehitustööd hakkavad lõpuni jõudma ning kergliiklejad pääsevad taas sillale neljapäeval, 5. oktoobril.

Kaarsillal remonditi kõik põhikonstruktsioonid ja kõnniteed. Samuti laiendati silda mõlemalt poolt meetri jagu. Varasemaga võrreldes on liiklejatele mugavamad samuti peale- ja mahaminekud.

Tartu linnamajanduse osakonna teedeteenistuse juhataja Urmas Mets kinnitas, et silla avaüritus on 5. oktoobril kell 11. Kui sild saab valmis enne neljapäeva pole Metsa kinnitusel ehitajal suunist seda inimestele liiklemiseks enne avaüritust kinni hoida. «Nii, kui sild on võimalik jalakäijatele avada, nii see ka avatakse,» sõnas ta.

Linlased on Kaarsilla remondi ajal väga mõistvad olnud. Mets ütles, et kui tavaliselt laekub erinevate objektide kinnioleku ajal inimestelt erinevaid pretensioone, siis poole aasta jooksul, mil jalakäijate sild on kinni olnud, pole talle ühtegi kaebekirja ega -kõne tulnud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles