Ülipika jooksuretke ajal kogutud annetused lähevad käiku

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai lõpus jooksis Joel Juht Tallinnast Jõgevale, et koguda raha Siimusti lastekodule tervisespordiväljaku rajamiseks. Kahekümnetunnise jooksuretke vältel kogunes annetustena väljaku rajamiseks ligi kuus tuhat eurot.
Mai lõpus jooksis Joel Juht Tallinnast Jõgevale, et koguda raha Siimusti lastekodule tervisespordiväljaku rajamiseks. Kahekümnetunnise jooksuretke vältel kogunes annetustena väljaku rajamiseks ligi kuus tuhat eurot. Foto: Eili Arula

​Selle aasta maikuu lõpus võttis tantsukooli JJ-Street asutaja Joel Juht ette hullumeelse jooksuretke Tallinnast Jõgevale kogumaks annetusi, et rajada Siimusti lastekodule Metsatareke tervisespordiväljak.

«Annetustega õnnestus koguda umbes 6000 eurot. Sellele lisandub veel 3000 eurot, mille lastekodu Metsatareke sai toetusena,» märkis ta. 

Nüüd on asjaajamine nii kaugel, et tervisespordiväljaku projekteerimine on jõudnud lõpusirgele ning Joel Juht loodab, et plats saab veel enne jõule valmis.

Tema hinnangul valmib projekt juba lähipäevil ning siis saab hakata Jõgeva vallast taotlema ehitusluba. 

«Igasuguse ehitusega on nii, et asjaajamine võtab aega ja ette võib tulla takistusi, kuid loodetavasti saab ehitaja OÜ Tiptiptap platsi rajamisega oktoobris või novembris pihta hakata,» märkis Juht.

Mõningaid muudatusi on projekti käigus siiski ette tulnud.

Kui esialgu oli plaan tervisespordiväljak rajada lastekodu territooriumile, kuhu võõrastel pole asja, siis nüüd tuleb see ikkagi üldkasutatavale alale, kus saavad sportida kõik huvilised.

«Et väljakut saaks lisaks lastekodulastele kasutada ka Siimusti elanikud või miks mitte ka külalised, siis rajame selle Siimusti aleviku võrkpalliväljakute kõrvale,» sõnas Juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles