Jaan Poska gümnaasiumis pakutakse Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul sadat valikkursust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Poska gümnaasium.
Jaan Poska gümnaasium. Foto: Margus Ansu

Tähistamaks väärikalt Eesti Vabariigi sajandat sünnipäeva, saavad Tartu Jaan Poska gümnaasiumi õpilased lausa saja valikkursuse seast endale huvipakkuvamad välja valida.

Kursuseid pakutakse programmeerimisest, keskkonnakeemiast ja kujutavast geomeetriast hiina keele, loovkirjutamise ja ajalooliste romaanide käsitlemiseni.

Sel õppeaastal avati koostöös mitme Tartu kõrgkooliga ka täiesti uusi tehnoloogia- ja kunstialaseid valikkursuseid, näiteks arvutivõrkude alused, side- ja navigatsioonikursus, tänavakunst, taaskasutus ja disain jpt.

Jaan Poska gümnaasiumi koostööpartnerid valikkursuste pakkumisel on Tartu ülikool, Eesti maaülikool, Tallinna tehnikaülikooli Tartu kolledž, Eesti lennuakadeemia, Tartu kutsehariduskeskus, Tartu lastekunstikool, Tartu kunstikool, Tartu tervishoiukõrgkool, Konfutsiuse instituut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles