Fotod: Tammeka kogukond lustis perepäeval uue tribüünikatuse avatuks

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sepa staadionil saab nüüdsest jalgpallimängudele kaasa elada tuulevarjus ning kraesse langevat lörtsi või vihma kartmata, sest valmis on saanud tribüünikatus koos tagaseina ja külgseintega.

Tribüünikatuse valmimist tähistas staadionit haldav JK Tammeka suure perepäevaga, kus põnevat tegevust jagus kõigile. Noored jalgpallurihakatised said end proovile panna erinevates osavusmängudes, nende emad-isad võistlesid samal ajal aga penaltiturniiril. Valiti klubi ametlikku küpsetist ning peeti jalgpallisärkide oksjonit.

Päeva kulminatsiooniks oli aga heategevusliku «Roosa jalgpalli» raames toimunud naiste meistriliiga kohtumine Tammeka ja noortekoondise vahel.

Sepa jalgpallikeskuse 500-kohalise tribüüni üle 300-ruutmeetrise katuse rajamist toetasid Tartu linn, Eesti jalgpalliliit, Tartu ettevõtted ja eraisikud ning MTÜ Jalgpallikool Tammeka. Koos käibemaksuga läks katus maksma 70 000 eurot, millest linna kaasrahastusena tuli 45 000 eurot. 25 protsendi ulatuses rahastas ehitust Eesti jalgpalliliit (EJL) ning JK Tammeka enda panus oli 12 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles