Sepa jalgpallikeskuse sügisfestivalil toimub ka heategevuslik jalgpallisärkide oksjon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksjonil läheb pakkumisele ka Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani (esiplaanil) mängusärk.
Oksjonil läheb pakkumisele ka Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani (esiplaanil) mängusärk. Foto: Eero Vabamägi

Sel laupäeval toimub Sepa jalgpallikeskuses Tartu tänavune suurim jalgpallipidu. Sügisese ruutmeetrifestivali raames avatakse Sepa jalgpallikeskuse tribüüni katus ning toetatakse heategevusliku Roosa Jalgpalli raames Kingitud Elu vähiravifondi. Festivali raames toimub ka heategevuslik oksjon, kuhu on oma mängusärkide näol andnud panuse Eesti jalgpallitähed. 

Tartu JK Tammeka kommertsjuhi Kalle Paasi sõnul toimub heategevuslik oksjon teist aastat järjest. Vähivastast võitlust toetavaid Roosa Jalgpalli üritusi korraldab Tammeka naiskond juba viiendat aastat.

«Mullu andis panuse heategevusliku oksjonisse Sergei Pareiko, kelle mängusärkide toel kogusime vähiravifondi Kingitud Elu toetuseks üle tuhande euro,» selgitas Paas oksjoni olemust.

Tänavu leiab särgiannetajate seast nii rahvusvahelisi kui kohalikke kuulsusi. Nii on andnud oma panuse Eesti jalgpallikoondise kapten ja igapäevast leiba Liverpoolis teeniv Ragnar Klavan, Tartu JK Tammeka kasvandik, Eesti koondislane Martin Miller, Eesti naiste jalgpallikoondise rekordinternatsionaal Kaire Palmaru ning Tammeka läbi aegade suurim väravakütt Kristjan Tiirik.

Laupäeval, 23. septembril kell 13 algaval ruutmeetrifestivalil avatakse ühtlasi Sepa jalgpallikeskuse katusega tribüün ning leiab aset traditsiooniline heategevuslik jalgpallilahing Roosa Jalgpall. Tasuta sissepääsuga ruutmeetrifestivalile on oodatud kõik tartlased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles