Tartu toetab ka sügisel ajateenijate kojusõitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajateenijad bussis. Arhiivifoto.
Ajateenijad bussis. Arhiivifoto. Foto: JUSS SASKA

Tartu linn pakub tänasest taas Võrus Kuperjanovi jalaväepataljonis aega teenivatele tartlastele mugavat kojusõiduvõimalust, pannes nädalavahetustel sõitma Võru ja Tartu vahel  bussi. Sama võimalust pakuti Võrus aega teenivatele noortele ka kevadkuudel.

Tartu linnapea Urmas Klaas rääkis, et mõte aidata omalt poolt kaasa ajateenijatele paremate sõiduvõimaluste loomisele, tekkis linnal eelmisel aastal, kui külastati Võrus asuvat 2. jalaväebrigaadi, mille koosseisu Kuperjanovi jalaväepataljon kuulub. Linnapea sõnul tulid kohtumisel tartlastest ajateenijatega muu hulgas jutuks ka transpordiprobleemid, mille lahendamisele otsustas linn ka omalt poolt õla alla panna.

Võrus aega teenivad linnaloa saanud Tartu noored saavad nädalavahetuseks koju sõita linna tellitud bussiga. Igal reedel sõidab buss Võrust Tartusse ja pühapäeval Tartust Võrru.

Tartu linnavalitsuse ja ASi Hansa Bussiliinid vahel sõlmitud lepingu kohaselt hakkab Tartu ja Võru vahel sõitma 26-kohaline buss ning pileti hind on 1.50. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles