Jõe keskuse juurde tuleb ujuvsild

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kavandatav ujuvsild hakkab teenindama Jõe keskuse paadiga saabuvaid kliente.
Kavandatav ujuvsild hakkab teenindama Jõe keskuse paadiga saabuvaid kliente. Foto: Margus Ansu

Tartusse Jõe keskuse kõrvale emajõele kavandatakse ujuvsilda, et meelitada poodi Emajõel paatidega liiklevaid inimesi. Linnavalitsus väljastas täna selleks projekteerimistingimused.


Kõik paadisilla projekteerimise, realiseerimise ning hooldusega seotud kulud on lubanud katta SM Property Neli OÜ. «Tahaks teha keskust atraktiivsemaks,» märkis Firma arendusjuht Tanel Samuel.

Arendusjuhi sõnul on kavas ehitada 24 meetrit pikk paadisild. Ujuvkai annab jõel liikuvatele paadiseltskondadele teha poe kõrval peatus ning osta keskusest vajalikud söögid-joogid.

Tulevikus võib Sõbra tänava lõppu Emajõele tulla ka tankla paatide teenindamiseks, ei välistanud Samuel.

Paar aastat tagasi ehitas linnavalitsus väikese paadisilla Ujula Konsumi kõrvale. Suvisel ajal kasutab seda silda väga palju paatkondi. Kes silla äärde ei mahu, kinnitavad oma paadid kõrvalasuvate puude külge.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles