Eurovolinik Tibor Navracsics ja ülikooli rektor Volli Kalm arutlevad Euroopa hariduse tuleviku üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tibor Navracsics.
Tibor Navracsics. Foto: Reuters / Scanpix

22. septembril toimub Tartus Euroopa Komisjoni hariduse, kultuuri, noorte ja spordi voliniku Tibor Navracsicsi ning Tartu ülikooli rektori Volli Kalmu osavõtul kõigile huvilistele avatud arutelu, mille põhiteemaks on haridus ja noored Euroopa Liidus. 

Sarja «Dialoogid kodanikega» kuuluv üritus toimub reedel, 22. septembril kell 13.00–14.45 Haridus- ja teadusministeeriumi saalis (Munga 18). Vestlus toimub inglise keeles ja seda suunab dr Piret Ehin.

Eesti ELi Nõukogu eesistumine, laste ja noorte kultuuriaasta 2017 ning Euroopa spordinädal, mis kuulutatakse välja Tartus, loovad sobiva raami Euroopa noortele oluliste teemade tõstatamiseks.

Koos publikuga arutatakse, kuidas ELi programmid nagu Euroopa solidaarsuskorpus ning Erasmus+ toetavad erinevate sotsiaalse ja kultuurilise taustaga noorte arengut; uuritakse, kuidas tõhustada koostööd ülikoolide, teadusasutuste ja ärimaailma vahel, ning mõeldakse selle üle, kuidas saaks Euroopas veelgi suurendada ülikoolide panust innovatsiooni ja majanduskasvu.

Publik on oodatud arutelus aktiivselt osalema ja küsimusi esitama, mida saab teha ka veebisaidi slido.com kaudu.

Kohapeal osalemiseks palume registreeruda enne 18. septembrit aadressil: https://tinyurl.com/2017-09-22-youthdiscussion

Arutelul on eestikeelne sünkroontõlge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles