Annelinn kutsub aiamüügile ja kohvikutepäevale

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aiamüük Annelinnas paar aastat tagasi.
Aiamüük Annelinnas paar aastat tagasi. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Põhja-Ameerikas on väga levinud aiamüügid, kus pered müüvad omaalgatuslikult mittetarvilikke asju maha. Aiamüük tuleb ka Annelinnas, kus pühapäeval seitse majapidamist kauplevad samuti esemetega, mis on kodudes üle.

Aiamüük on Annelinnas kolmandat korda. Kui varasemalt on sellest osa võtnud eramajad erinevatelt tänavatelt, siis seekord on esindatud ainult Männi tänav. Müügiks pakutakse nii riideid, nõusid, mööblit, mänguasju, raamatud ja palju muud.

Varem on aiamüügil osalenud majapidamised ostlejatele ka midagi süüa pakkunud. See aasta on aiamüügi ühe korraldaja Kerly Ilvese sõnul väikese kodukohviku avamisele enam rõhku pandud. Ilves ütles, et aiamüügi kohvikuid ei saa küll võrrelda nende puhvetitega, mis on erinevatel linnaosa päevadel avatud, sest suurem rõhk on siiski asjade müügil, mitte toidu ja joogi valmistamisel.

Osa asjadest, mida müüa ei õnnestu, annetavad Männi tänava elanikud MTÜ Eesti pagulasabile, kes aitavad korjandusega Eestis rahvusvahelise kaitse saanuid. Külastajatel on samuti organisatsiooni heaks võimalus annetus teha.

Aiamüük on avatud vaid ühel päeval, pühapäeval, 17. septembril kell 11-15 Männi tänaval, Annelinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles