Politsei kahtlustab kaht Kaagvere õpilast seksuaalkuriteos (16)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paar nädalat tagasi pandi Maarjamaa hariduskolleegiumi territooriumil Kaagveres alaealise tütarlapse suhtes toime raske vägivallaakt, mille järel vajas kannatanu arstiabi. Politsei kahtlustab raskes seksuaalsüüteos kahte samas koolis õppivat tüdrukut.

Tartu Postimehe Kaagvere koolis töötava allika andmetel toimus arvatav kuritegu 31. augustil või 1. septembril. Väidetavalt kasutas kaks tüdrukut kolmanda kallal sellisel viisil seksuaalvägivalda, et kannatanu tuli viia naistekliinikusse. Kaks vägivallatsejat pidas politsei hiljem kinni.

Alustatud on kriminaalmenetlust, mida toimetab politsei lastekaitsetalitus ja juhib Lõuna ringkonnaprokuratuur. Kahtlustatavad on üle kuulatud ja neile on esitatud kahtlustus seksuaalsüüteos, kinnitas Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kauri Sinkevicius. Ta lisas, et kahtlustatavad viibivad kohtu loal vahi all.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles