Erkmaa KK on C2 vanuseklassi Eesti meister

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Erkmaa KK võistkond.
Võidukas Erkmaa KK võistkond. Foto: Erkmaa Korvpallikool


Pühapäeval krooniti Tartus Turu tn spordihoones Eesti C2 (s.1998) vanuseklassi meistriks Erkmaa Korvpallikooli meeskond.


Päev varem toimunud poolfinaalis alistas Erkmaa KK kindlalt Virumaa Pallimängude Kooli 75:33. Tasavägist mängu läänevirulastega jagus vaid esimeseks veerandajaks, mis lõppes Erkmaa KK juhtimisel tulemusega 18:13. Käe said valgeks 12 mängijast kümme, neist kahekohalise punktisummani jõudsid Tom Kaldre (21p), Carlos Jürgens (16p) ja Greg Kirsimäe (11p).

Nii poolfinaalis kui finaalis väärib tunnustust kogu võistkond, sest mängiti aktiivselt kaitses ja nauditavalt meeskondlikult rünnakul.

Finaali vastaseks oli Tartu Salva/Rock, kes alistas poolfinaalis Korvpalliklubi Pauluse 67:56. Kuigi hooaja tähtsaimas mängus peaks jaguma pinget ning kohtumine peaks kulgema tasavägiselt. Paraku selles finaalis nii ei juhtunud, Erkmaa KK võitis kaaslinnlasi 71:31 (veerandajad vastavalt 21:6, 17:6, 19:8, 14:11).

Erkmaa KK poisid mängisid algusest lõpuni enesekindlalt ja organiseeritult nii kaitses kui rünnakul. Seda kinnitab ka statistika, vastane realiseeris mängust teele saadetud 40st viskest vaid seitse. Ülejäänud punktid sai Salva/Rock vabavisetest. Kiirrünnakuid realiseeris Erkmaa KK 10st seitse, lauapalle saadi 36, vastane 22, vaheltlõikeid 19, vastasel 6.

Edukam punktiviskaja finaalis oli Tom Kaldre (16p), teda toetasid Sander Sõrmus 9 punktiga, Kaspar Erik Puusepp, Kaspar Treier, Carlos Jürgens ja Norman Räim kõik 8 punktiga.

Meeskonna parimaks mängijaks tunnistati Tom Kaldre, kes finaalturniiril viskas keskmiselt 18,5 punkti ning hankis 7 lauapalli.

Meistermeeskonnas mängisid: Norman Räim, Greg Kirsimäe, Arnold Mitt, Tom Kaldre, Carlos Jürgens, Sander Sõrmus, Kaspar Erik Puusepp, Deniis Renter, Stefan Aria, Hugo Erkmaa, Kaspar Treier, Markus Andreas Auling.

Meeskonna hea ettevalmistuse eest kandsid hoolt treenerid Aivo Erkmaa, Gert Prants ja Indrek Kaseorg.

Finaalturniiri lõplik paremusjärjestus:
1. Erkmaa Korvpallikool
2. Tartu Salva/Rock
3. Virumaa Pallimängude Kool
4. Korvpalliklubi Paulus
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles