Tartu BMX krossiratturid tegid Läti karikavõistlustel head sõitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Tristan Raid (esiplaanil) krooniti B9 vanuseklassis Läti karikavõitjaks.
Sten Tristan Raid (esiplaanil) krooniti B9 vanuseklassis Läti karikavõitjaks. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel jõudsid lõpule kolmest etapist koosnenud Läti karikavõistlused BMX krossisõidus, millest võtsid osa ka Tartu krossiratturid.

Etapid toimusid Salduses, Madonas ja Vecpiebalgas ning neil osales kokku kuus Eesti krossiratturit.

Kõige nooremas vanuseklassis osales Paula Palmiste (Tartu SK Velo), kes teeb kaasa esimest hooaega. Palmiste osales sel korral vaid kahel viimasel etapil, kus tema kohad olid vastavalt 18. ja 19.

B8 vanuseklassis osales Ruudi Lumiste (Tartu SK Velo), kes saavutas etappidel kolmanda, viienda ja esimese koha ning kokkuvõttes oli kolmas.

B9 vanuseklassis osales eestlastest Sten Tristan Raid (Tartu SK Velo). Raidi kohad etappidel olid neljas, esimene ja esimene ning kokkuvõttes saavutas ta esikoha.

B11 vanuseklassis osales kaks Eesti krossiratturit. Tõnis Mugra (Tartu SK Velo) osales vaid kahel viimasel etapil ja kohad etappidel olid 20. ja 18. ning kokkuvõttes saavutas ta 33. koha. Karl August Kalk (Tartu SK Velo) osales vaid Madona etapil ning saavutas seal 25. koha.

B15 vanuseklassis osales Eestist Karl Lausing (Spot of Tallinn), kes osales samuti vaid Madona etapil, saavutas seal 10. koha ning kokkuvõttes 18. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles