Nädalavahetusel said kähmlustes kannatada nii mehed kui ka naine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Pilt on illustreeriv.
Politsei. Pilt on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Möödunud nädalavahetusel oli politseil palju tööd, et lahendada nii meelelahutusasutustes kui ka tänavatel inimeste vahel tekkinud tülisid. Ühel juhul sai kannatada ka õrnema sugupoole esindaja.

Laupäeval puhkes Turu tänaval tüli kolme noormehe vahel. Sõnavahetuse käigus löödi 16-aastast noormeest. Politsei võttis sündmuskohal kõigilt noorukitelt ütlused, misjärel viisid korrakaitsjad 16-aastase noormehe koju ja andisid ta üle vanemale.

Sama päeva öösel löödi aga Aleksandri tänaval 25-aastast alkoholi tarvitanud meest. Meedikud andsid kannatanule esmaabi kohapeal ning seejärel läks mees koju. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises uurimises

Päev hiljem, 10. septembri varahommikul sai politsei väljakutse Tartus Ülikooli tänaval asuvasse meelelahutusasutusse, kus omavahel olid tuttavad rüselema läinud. Kähmluses sai kannatada 29-aastane naine. Kolm seltskonnas viibinud joobes isikut toimetas politsei aga kainenema.

Sama päeva öösel puhkes sama tänava meelelahutusasutuse juures kahe alkoholi tarvitanud külastaja vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Politsei lahutas tülitsejad ning viis mehed vanuses 37- ja 25-eluaastat arestikambrisse kainenema. Juhtunu üksikasju selgitatakse edasises uurimises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles