Laupäeval valitakse Ülenurmel taas välja parimad tõuloomad

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu sügisnäitus Tõuloom 2016.
Pildil pärnumaalane Boris Razumov Eesti raskeveohobuse Nevrikuga, kelle publik valis mullu kõige tugevama aplausiga lemmikuks.
Tartu sügisnäitus Tõuloom 2016. Pildil pärnumaalane Boris Razumov Eesti raskeveohobuse Nevrikuga, kelle publik valis mullu kõige tugevama aplausiga lemmikuks. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti põllumajandusmuuseum kutsub ülehomme, 2. septembril tavapärasele sügisnäitusele Tõuloom. Näitusel saab näha parimaid tõuloomi: lambaid, karusloomi, veiseid ja hobuseid, aga ka kodulinde. Valitakse publiku lemmik ning korraldatakse käsitsilüpsivõistlus.

Samal päeval on suur sügisandide ja käsitöölaat. Lisaks on võimalik osaleda töötubades: täiskasvanutele on puuskulptuuride valmistamine, puu- ja sepatöö ning mööbli restaureerimise nõuanded, lastele laulu- ja rahvamängud ning joonistusvõistlus «Minu lemmik koduloom».  

Avatud on kõik põllumajandusmuuseumi uued ja vanemad näitused. Sügisnäitusele viib Tartust Vanemuise alumisest parklast kella poole kümnest hommikul iga tunni aja tagant tasuta piimabuss. Ülenurmest tagasi toob buss inimesi kella 15st. Lisateave põllumajandusmuuseumi kodulehel epm.kovtp.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles