Pildid: Sepa jalgpallistaadionil algab katuse ehitus

Liisa-Lotta Veiken
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sepa jalgpallistaadion valmis juba aasta tagasi, kuid siiani on pealtvaatajad pidanud mänge vaatama vihma, lörtsi, lume ja tuule käes. Lõpuks on kätte jõudnud aeg, mil fännid saavad jalgpalli nautida katuse all.

Eile ennelõunal alustasid noored U-17 ja U-19 jalgpallipoisid tribüünilt toolide lahtivõtmist, et juba kahe päeva pärast saaks katuse ehitus alata. Tartu Tammeka jalgpalliklubi endine mängija ja praegune tegevjuht Kristjan Tiirik rääkis, et tribüüni lammutamine on tööde kõige lihtsam osa ning jalgpallipoisid tulid hea meelega appi. «Poiste abil saab palju kiiremini ja siis saab lõpuks hakata uut katust ehitama,» rääkis ta.

Sepa jalgpallistaadioni katus peaks valmima 23. septembriks, kui on Tammeka perepäev.

Sepa jalgpallikeskuse 500-kohalise tribüüni üle 3000-ruutmeetrine katus ehitatakse koos tuult tõkestavate taga- ja külgseintega ning kõige juurdekuuluvaga. Katuse rajamist toetavad Tartu linn, Eesti jalgpalliliit, Tartu ettevõtted ja eraisikud ning MTÜ Jalgpallikool Tammeka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles