Eesti noorte meistrid korvpallis on Tartu Kalevi tüdrukud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Nädalavahetusel peeti Jõhvis Eesti noorte korvpalli meistrivõistluste finaalmängud kõige vanematele ja kõige nooremate korvpalluritele.


Neidude A kl. (sünd. 1992.a. ja hiljem) poolfinaalis alistasid Tartu Kalevi neiud Audentese SK naiskonna 76:61. Finaalis tuli vastaseks Piimameister Otto/Rapla, keda võideti 82:57. Võidukas naiskonnas mängisid Maaja Bratka, Maia Bratka, Agnes Kask, Liis Kullamaa, Eleryn Laul, Janeli Lilleallik, Gerli Lõhmus, Mailis Pokk, Brenda Põlluste, Ereli Säde, Kristin Tamberg, Grete Vunukainen ja Liina Vähi ning treenerid Kaire Asi ja Maire Sulg. Parima mängija tiitli sai Liis Kullamaa, kes viskas 35 punkti.

Tartu Kalevi tüdrukutele polnud vastast ka mini vanuseklassis – finaalis alistati BC Kalev/Cramo 62:27. Kuldmedali said kaela Anna Gret Asi, Sörel Haller, Eliise Järve, Kadi Kals, Eliise Kiis, Kertu Kleinson, Lii Kruusla, Carmen Ladva, Hedi Laos, Annaliisa Raid, Sandra Reinvald (parim mängija), Triinu Rohtmets, Johanna Eliise Teder, Elerin Vaino, Marta Vals ja treener Kaire Asi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles