Tähtvere vallavanem liitus Keskerakonnaga

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Kokk.
Rein Kokk. Foto: Margus Ansu

Viisteist aastat Tähtvere vallavanemana ametis olnud Rein Kokk otsustas kohalike omavalitsuste valimiste ning ühtlasi Tartu linna ja Tähtvere valla liitumise eel liituda Keskerakonnaga.

Kokk kinnitas, et kandideerib Keskerakonna nimekirjas ka oktoobris peetavatel Tartu volikogu valimistel. Ta märkis, et plaan Keskerakonnaga liituda küpses tema peas viimased poolteist aastat.

Ühelt poolt klapivad tema ideed Keskerakonna omadega, teisalt on tal erakonnas ees ka rohkelt sõpru ja tuttavaid.

«See samm sai ette võetud, et mõtteid ja ideid tulevikus hoogsamalt ellu viia,» ütles Kokk. Need ideed puudutavad näiteks kergliiklusteede ehitamist linnast välja Ilmatsalu, Tiksoja ja Vorbuse poole, aga ka Kärevere sadama väljaehitamist.

Kuigi Rein Kokal on seljataga pikk periood Tähtvere valla eesotsas, ei ole tal enda sõnul otsest eesmärki, et valimiste järel Tartu linnavõimu teravaimasse tippu kuuluda.

«Esmalt on tarvis osutuda volikokku valituks, et seal Tähtvere kandi probleeme tõstatada. Küll volikogu valib linnapea ja abilinnapead,» ütles Kokk.

«Eks aastaid on ka turjal, aga nõu ja jõuga saaksin ikka Tartu linnas ametnikele abiks olla, kui neil on seda vaja,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles