Air Balticu lend jäi rikke tõttu ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Томас Хуйк

Eelmise neljapäeva õhtul jäi tehnilise rikke tõttu ära Air Balticu lend Riiast Tartusse ning 32 reisijat toodi sihtkohta bussiga. See oli läinud nädalal teine Tartuga seotud lend, mida kimbutas tehniline rike.


«Ostsin 175 euro eest kahjuks tõenäoliselt maailma kõige kallima bussipileti,» nentis neljapäeva õhtul Istanbulist tööreisilt naasnud Tartu Ülikooli professor Toivo Maimets.

Ta tunnistas, et õhusõidu asemel bussis istumine tegi õhtul üsna tigedaks. «Ei ole mugav jõuda koju öösel kell pool kaks, kui pead järgmine päev varakult tööl olema,» lausus ta.

Sõbrad hoiatasid

Maimets lisas, et mõned sõbrad ja tuttavad olid talle varemgi rääkinud, kuidas neid on Riiast lennuki asemel bussiga tagasi toodud, kuid oma nahal koges ta lennus pettumist esimest korda.

Tartu lennujaama juhataja Margo Muda (pildil) ütles, et enne eelmist nädalat ei olnud Tartu lennujaamas tänavu ühtegi lendu tehnilistel põhjustel ära jäänud. Üksnes aasta alguses segas lende korra jäävihm.
Eelmisel nädalal aga jäi tehniliste rikete tõttu ära mitu lendu.

Kõik korraga

«Kui tuleb, siis ikka korraga,» nentis Muda. Läinud esmaspäeva õhtul ei startinud Estonian Air tehnilise rikke tõttu Tallinnast Tartu poole ega lennanud teisipäeva hommikul tagasi.

Neljapäeva õhtul jäi ära kõnealune Air Balticu Riia lend.

Reedel ei kannatanud hommikused reisijad õhtuse lennu tühistamise pärast seetõttu, et firma saatis hommikul tühja lennuki Tartusse ning võttis peale 42 lendu ootavat reisijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles