Galerii: Rahinge ekstreemparki kogunesid Eesti parimad

Liisa-Lotta Veiken
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval võtsid veelaua- ja veesuusavõistlusel Rahinge WakeFarm omavahel mõõtu kõige meisterlikumad veespordisõbrad. Pühapäeval said harrastajad võistelda nii kergemal kui ka raskemal rajal.

Ürituse üks korraldajatest Martin Bachmann rääkis, et laupäeval ilmaga väga vedas ja sõitjaid oli palju. «Kohal oli palju lätlasi ja üks sakslane. Tagasiside järgi neile väga meeldis,» sõnas ta.

Bachmanni sõnul oli positiivne üllatus, et professionaalsete veesportlaste meesteklassis 15 osavõtjat, mis on Eestis viimase aja rekord.

Pühapäeval said trikitamist proovida algajamad sõitjad, kellele oli ka spetsiaalselt kergem rada tehtud. Bachmanni sõnul tehti seda eesmärgiga, et harrastajatel oleks rohkem motivatsiooni harjutada. «Harrastajatel on kaks klassi, ühed võistlevad kergemal, teised raskemal rajal,» rääkis ta.

Harrastajana kergemal rajal trikke teinud Liis-Rebecca Lilienthal rääkis, et talle väga meeldib Rahinge Wakepargi õhkkond ja seal on hea võistelda, sest osa saavad võtta nii algajad kui ka edasijõudnud. Tema ise on veelauasõiduga tegelenud kaks aastat ning võistles sellel suvel esimest korda. «Rahingele tullakse ka välismaalt ja neile samuti väga meeldib. Eriti tore on näha, et noored veedavad siin nii palju aega,» ütles Lilienthal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles