Raatuse kooli õpilasi hakkab linna teise serva sõidutama GoBus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raatuse koolis on alanud suured ümberehitustööd.
Raatuse koolis on alanud suured ümberehitustööd. Foto: Sille Annuk

Raatuse koolimajas on alanud põhjalik remont, mille käigus jäävad alles vaid 1973. aastal ehitatud hoone seinad. Sestap peavad õpilased uuel õppeaastal ette võtma päris pika koolitee: algklassid asuvad tarkust taga nõudma Viljandi maantee alguses Eerikal (kus seni tegutses asenduskorras Tartu Kesklinna lastekeskuse lasteaed), viies kuni üheksas klass aga Ploomikese lasteaia ruumides Kopli tänava kutsehariduskeskuse lähedal. 

Et lapsed ilusti kooli ja tagasi koju jõuaksid, paneb linn sõitma spetsiaalsed bussid. Vastava transporditeenuse hanke võitjaks kuulutati täna AS GoBus, kes pakkus teenuse ühe päeva maksumuseks 343,20 eurot.

Raatuse koolimaja ehitustööd vältavad umbes aasta. Kooli ümberehituseks ja sisustamiseks kulub ligi kaheksa miljonit eurot, millest 4 644 992 eurot on Euroopa regionaalarengu fondist saadav toetus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles