Hooaja eel Tammekaga liitunud Eino Puri siirdus Norra teise liigasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eino Puri (esiplaanil) lahkus Tartu JK Tammekast.
Eino Puri (esiplaanil) lahkus Tartu JK Tammekast. Foto: Kristjan Teedema

Vahetult enne tänavuse hooaja algust rõõmustas JK Tammeka oma poolehoidjaid, kui teatas lepingu sõlmimisest poolkaitsja Eino Puriga. Nüüd on saanud aga teatavaks, et läinud reedel toimunud liigamäng Sillamäe Kaleviga on jäänud Purile sinisärkide eest viimaseks - nimelt liitub 29-aastane jalgpallur hooaja teiseks pooleks Norra tugevuselt kolmanda liiga klubiga Nybergsund IL-Trysil.

JK Tammeka tegevjuhi Kristjan Tiiriku ütles klubi kodulehele, et Tammeka viiel korral Eesti koondistki esindanud Puri lahkumist ei takistanud, kuna vabadus võimaluse korral välismaale mängima siirduda oli palluriga sõlmitud lepingu osa. «Aga tahan öelda, et kui Eino otsustab pöörduda tagasi Eesti liigajalgpalli, on ta oodatud just Tartusse,» lisas Tiirik.

Tammekas lisaks poolkaitsele vajaduse korral ka paremkaitses mänginud Eino Puri märkis lahkumist kommenteerides, et suvise puhkuse ajal oli tal võimalus Nybergsundiga nädal aega treenida. «Klubi ja koht meeldisid ning otsustasin minna. Ülemineku põhjuseks on soov lihtsalt proovida midagi muud võrreldes Premium liigaga, kus olen veetnud kogu oma senise karjääri ehk 12 hooaega,» ütles Puri.

Ta lisas, et jäi Tammekas veedetud ajaga igati rahule, eriti avaldas talle muljet väga professionaalne suhtumine, kuigi ei olda veel täisprofid. «Lisaks soovin tänada Tammeka toetajaid hääleka kaasaelamise eest nii Premium liiga mängudel kui ka karikafinaalis A. Le Coq Arenal – see jääb kauaks meelde!» tunnustas Puri ka endise koduklubi poolehoidjaid.

Tammeka ridades osales Eino Puri 20 Premium liiga mängus ja lõi ühe värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles