Saskia Alusalu jättis Kalevipoja rulluisumaratonil võidu koju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevipoja rulluisumaratoni start. Esiplaanil paremalt teine Saskia Alusalu.
Kalevipoja rulluisumaratoni start. Esiplaanil paremalt teine Saskia Alusalu. Foto: Siim Semiskar / UusMaa rullituur

Pühapäeval toimus Jõgeval tänavuse rullituuri kolmas etapp, Kalevipoja rulluisumaraton. Põnev rada ja üle hulga aja Jõgeval toimunud maratonidistants tõi rajale üle 400 rullisõbra. 

Naiste konkurentsis osutus kiireimaks Eesti naiste kiir- ja rulluisutamise tipp, Adaverest pärit Saskia Alusalu. Ajaga 1:29.32 sai ta maratonidistantsi üldarvestuses 21. koha. 

Meeste seas osutus ajaga 1:16.58 võitjaks lätlane Reinis Znotins. Teise koha saanud Marten Liiv kaotas talle ligi minutiga, pjedestaali kolmanda astme hõivanud Mart Markus jäi Liivile alla omakorda kolme sekundiga.

UusMaa rullituuri võib korraldajate sõnul pidada Põhja-Euroopa suurimaks rulluisutamise ürituseks, kuhu oodatakse osalema kõiki, kes soovivad uiskudel mõnusalt aega veeta või end võistluslikult proovile panna.

Rullituuri korraldatakse rulluisutamise võlude propageerimiseks ja selleks pakutakse vaheldusrikkaid sõiduvõimalusi Eestimaa kaunites paikades. Rullituuri etappidel on valikus rajad erinevatele vanuse-, soo- ja tasemegruppidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles