Tartu premeerib Julia Beljajevat ja Karel Tilgat

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Beljajeva.
Julia Beljajeva. Foto: Tairo Lutter

Heade tulemuste eest tiitlivõistlustel otsustas Tartu linnavalitsus premeerida vehklejat Julia Beljajevat ja kümnevõistlejat Karel Tilgat.

Vehklemise maailmameistrivõistlustel võidukasse naiskonda kuulunud ja individuaalselt pronksmedali võitnud Julia Beljajevat tunnustab linn 3750 euro suuruse preemiaga ja tema treenerit Natalja Kotovat 750 euroga, teatas linnavalitsus. Kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel U20 vanuseklassis kolmanda koha saavutanud kümnevõistlejat Karel Tilgat premeerib linn 1000 euroga ja tema treenerit Jaan Tiitsaart 500 euroga.

«Vehklemise traditsioon on Tartus väga pikaaegne ning selle tegevuse juveelikroonideks on loomulikult medalid tiitlivõistlustelt,» leidis abilinnapea Tiia Teppan. «Toetame oma edukaid tippsportlasi ja nende treenereid ning loodame, et kodulinna tugi on neile abiks ka järgmisteks võistlusteks valmistumisel,» lisas ta.

Mõlemad sportlased kuuluvad Tartu spordiseltsi Kalev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles