Triatlonifestivali raames saab joosta Lastefondi toetuseks

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune heategevusjooks Lastefondi toetuseks.
Mullune heategevusjooks Lastefondi toetuseks. Foto: Erakogu

Augustikuu esimesel reedel, 4. augustil on kõik jooksusõbrad oodatud osa võtma IRONMAN 70.3 Otepää triatlonifestivali raames toimuvast Seve Ehituse heategevusjooksust. Jooksuga kogutakse Lastefondi vahendusel annetusi asenduskodu laste toetamiseks.

Baltimaade suurimale triatlonifestivalile, mis leiab aset 3.-6. augustini, on oodata osalejaid rohkem kui 30 riigist. Kujunenud on traditsiooniks, et sportlik nädalavahetus avatakse heategevusjooksuga.

Heategevusjooksu algab Pühajärve Spa hotelli pargist 4. augustil kell 19. Distantsi pikkus on viis kilomeetrit. Jooks on avatud kõikidele soovijatele ning rada on võimalik läbida nii joostes kui ka kõndides.

Osalustasuna palutakse teha kümne euro suurune annetus, mis läheb täies ulatuses TÜ kliinikumi Lastefondile asenduskodu lastele psühholoogilise toe võimaldamiseks.

Jooksule saab kuni 31. juulini eelregistreerida internetis sportos.eu keskkonnas või Ironman 70.3 Otepää kodulehe kaudu ironman.com. Samuti on võimalik registreeruda kohapeal.

Iga heategevusjooksu lõpetaja osaleb auhinnaloteriis ning üldarvestuse kolmele kiiremale mehele ja naisele on eriauhinnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles