Pildid: Rimiks muutuvas Aardla Säästumarketis on riiulid peaaegu tühjaks müüdud (3)

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus saab augustis Säästumarketitest ajalugu, ühel poel tuleb ka uksed sulgeda. Esimesena muutub Rimiks Aardla tänava kauplus, mis homme, 30. juulil kell 18 suletakse ning avatakse Mini Rimina 16. augustil.

Enne sulgemist müüakse pood kaubast tühjaks. Suured sooduskampaaniad algasid pea nädal tagasi ja väga paljud toidu- ja tööstuskaubad on 40 protsenti alla hinnatud.

Päev enne sulgemist haigutas paljudel riiulitel tühjus. Riiulitel, kus müüakse alkoholi ja karastusjooke, oli valik üsna hõre. Umbes sama seis oli kuivainete riiulitel.

Peale Aardla tänava kauplust muutub Rimiks Kaunase puiestee pood, mis tegutseb viimast päeva Säästumarketina 6. augustil. Kauplus avatakse uuesti 23. augustil. Tuglase tänava poes saab viimast päeva sisseoste teha 13. augustil, Rimina alustab see 30. augustil.

Ümberkorralduste käigus sulgeb Tartus üks Säästumarket uksed. Uksed paneb lõplikult kinni Anne tänava Säästumarket, mis on viimast päeva avatud 20. augustil.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles