Metsa eksinud marjulise aitamiseks tuli kasutada politseisõiduki sireeni (1)

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsa eksinud marjulise otsingud.
Metsa eksinud marjulise otsingud. Foto: Lõuna prefektuur

Politseinikud juhatasid Jõgevamaal alarmsõiduki sireeniga teed 60-aastasele naisele, kes oli rabas marju korjates ära eksinud.

Täna kella 13.50 paiku sai häirekeskus teate, et mõni tund tagasi läks Jõgeva vallas Kärde külas rappa marjule 60-aastane naine, kes ei oska omal jõul sealt enam välja tulla. Kuna naisel oli kaasas mobiiltelefon, sai ta aegsasti abi kutsuda ning muu hulgas politseile väärtuslikku lisainfot oma võimalikust asukohast anda. Nimelt jättis naine oma auto Kärde küla rabaserva, kuhu politsei esmajoones ka suundus.

«Katsetasime kohe, kas naine kuuleb alarmsõiduki sireeni. Alguses oli sireen vaevu kuuldav, kuid samm-sammult liikus naine edasi ning mõnekümne minutiga õnnestus meil ta rabast välja juhatada. Naine oli väga õnnelik ja marjaämbergi oli tal võiduka lõpuni käes,» märkis naist otsinud Jõgeva politseijaoskonna välijuht Arsi Alavere.

Politsei soovitab igal juhul metsa minnes kaasa võtta laetud mobiiltelefoni, sest hätta sattudes on see asendamatu abiline oma olukorrast teada andmisel ja abivajaja asukoha selgitamisel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles