Elva spordikuul saab osa erinevatest tasuta treeningutest

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumine. Pilt on illustratiivne.
Liikumine. Pilt on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

August on männilinnas spordikuu. See tähendab, et kõik soovijad saavad kuni augusti lõpuni tutvust teha erinevate ühistreeningutega. Teiste trennide hulgas on esindatud jooga, zumba, jooksmine, triatlon ja rannatennis.

Treeningutel tulevad appi paljud oma ala Eesti parimad, nagu kahevõistleja Kristjan Ilves, jalgrattasportlased Caspar Austa ja Rene Mandri, laskesuusataja Roland Lessing, jooksja Margus Pirksaar ja paljud teised. Kõik nad tutvustavad oma spordialasid ja annavad näpunäiteid, kuidas alustada treeningutega või kuidas teha paremaid tulemusi oma lemmikalal.

Spordikuu leiab Elvas aset teist korda. MTÜ Elva spordiliidu tegevjuht Marek Pihlak ütles, et eelmisel aastal olid kõige populaarsemad jooksutrennid, millest võttis osa viiskümmend inimest. Pihlaku sõnul tekkis mullu ühistreeningul ühine trennigrupp, kes käivad koos siiani.  Seega on Pihlaku arvates ühistreeningud hea algus, kust oma lemmikspordialaga alustada.

Sellel laupäeval, 29. juulil antakse spordikuule avalöök Elva triatloni ja rattamaratoniga. Ühistreeningud hakkavas peale 1. augustist. Eelnev registreerimine trennidesse pole vajalik ning kõik on osalejatele tasuta.

Rohkem teavet Elva spordikuu ja treeningute kohta leiab Elva spordiliidu Facebooki lehelt, märksõnaga Elva spordiliit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles