TÜ neljale magistrikavale algas esmakordselt vastuvõtt suve keskel

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ peahoone.
TÜ peahoone. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu ülikooli sotsiaalteaduste valdkonna neljal avatud ülikooli magistrikaval on esmakordselt hilisem vastuvõtuperiood, et vastu tulla töötavate õppurite soovidele. Avaldusi õppima tulekuks ootab kõrgkool tänasest, 24. juulist kuni 10. augustini.

Õppekavad, millele TÜ ootab avaldusi on järgmised: Euroopa õpingud, ettevõtlus ning tehnoloogia juhtimine, strateegiline juhtimine (tasuline õpe) ja TÜ Pärnu kolledži ja majandusteaduskonna ühisõppekava teenuste disain ja juhtimine.

Avatud ülikooli õppevorm tähendab paindlikku õppekorraldust, mis võimaldab läbida magistriõpingud nii põhitöö, pere kui ka muude kohustuste kõrvalt. Õppetöö toimub enamasti nädalavahetuseti ja üks kuni kaks korda kuus.

«Vastuvõtt neile õppekavadele on esmakordselt hilisem, et tulla vastu töötavate inimeste soovidele. Kuna avatud ülikooli erialade peamiseks sihtrühmaks võib pidada juba töötavaid inimesi, siis võimaldab hilisem vastuvõtuperiood sisseastumiseks puhkuste perioodil valmistuda,» selgitas sotsiaalteaduste valdkonna dekaan Raul Eamets.

Eamets lisas, et loomulikult on õppima oodatud ka värskelt bakalaureusekraadi omandanud, kuid ka neile peaks hilisem avalduste esitamise aeg andma võimaluse oma valikute paremaks läbi kaalumiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles