Raul Must võitis GP-5

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpallur Raul Must.
Sulgpallur Raul Must. Foto: Liis Treimann

Nädalavahetusel peeti Tartu Ülikooli Spordihoones rahvusvaheline Eesti GP sarja viies osavõistlus sulgpallis. Kokku osales  122 sulgpallurit: Lätist, Rootsist ja Eestist, kes selgitasid paremad neljas tugevusklassis ning viies mängliigis.

 Terve võistluspäeva jooksul  peeti 194 mängu, millele kulus 15463 punkti. 

Meesüksikmängus tuli võitjaks maailma edetabelis 54.kohal asetsev Raul Must (Triiton), kes alistas finaalis Ingmar Seidelberg-i (TSK) seisuga 21:11 ja 21:7. Eelnevates mängudes ei saanud ükski vastane Rauli vastu geimis 10 punktigi. Meeste konkurentsis olid esinadatud kõik Eesti edetabeli esimesed 10.

Naisüksikmängus kuulus võit Piret Vaughan´ile (Hamer),kes elab ja treenib Wales`is. Finaalis alistas Piret kahes geimis Kertu Margus´t seisuga 21:6 ja 23:21 (mõlemad TÜASK).

Meespaarismängus oli finaal kõige tulisem, kus läks vaja võitja selgitamiseks kolme geimi. Otsustavas geimis seisuga 24:22 saavutasid võidu TÜASK-i esinadajad Raul Käsner ja Rainer Kaljumäe, alistades Raul Must´a ja Kristjan Täherand´a (TSK).

Naispaarismängu esikoht jäi samuti TÜASK-i sulgpalluritele, võitjaks tulid Kertu Margus ja Grete Hõim, alistades finaalis 2:0 TSK noored sulgpallineiud Helen Kaarjärv´e ja Anette Martin´i.

Segapaarismängus alistasid Vahur Lukin (Tallinna Kalev) ja Grete Hõim samuti kahes geimis Nõo noored sulgpallurid Robert Kasela ja Kristin Kuuba.

B-liigas tulid võitjateks:  Teet Smidt (TÜASK) meesüksikmängus, Marianne Haar (Triiton) naisüksimängus, Mikk Aru ja Madis Reppo (TÜASK) meespaarismängus, Kati-Kreet Marran (Nõo SK) ja Katariina Kliit (TSKeskus), Sander Sauk (TÜASK) ja Anette Martin.

C-liiga võitjad: Tanel Namm (Triiton) meesüksimängus ja Silja Segal (Triiton) naisüksikmängus.

D-liiga võitjad: Taavet Kure (Triiton) meesüksikmängus ja Edith Rästa (Triiton) naisüksikmängus.      

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles