Avatud talusid aitab leida kaks nutirakendust

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel suvel osales avatud talude päeval ka Tarto talu Jõgevanaalt.
Eelmisel suvel osales avatud talude päeval ka Tarto talu Jõgevanaalt. Foto: Eili Arula

Avatud talude päeval ootavad külla rekordiliselt ligi 280 talupidamist ja põllumajandustootjat. Selleks, et avatud talusid veelgi lihtsamalt üles leida, saab valida kahe tasuta nutirakenduse vahel.

«Mobiilirakenduste abil saavad osalejad lasta ennast soovitud kohta juhatada,» selgitas avatud talude päeva projektijuht Karolin Lillemäe.

«Eestimaine nutitelefoni äpp LiveTeam võimaldab orienteeruda talust-talusse ning sama ajal sõpradega mugavalt suhelda ja infot jagada, Navicupi kaudu saab lisaks statistikat, kus ja kui palju rahvast käinud on,» lisas Lillemäe.

Need, kes ei soovi avatud talusid nutirakenduse abil otsida, saavad seda teha paberkaardi abil. Avatud talude kaardid on saadaval Olerexi ja Alexela suuremates tanklapoodidest ning Rimi «Talu toidab» lettidelt.

Avatud talude päevale aitavad kohale jõuda ka tasuta bussid. 23. juulil väljub Tallinnast, Tartust, Pärnust, Viljandist ja Rakverest üheksa bussi, kus kokku on istekohti 450 inimesele.

Veel on viimaseid tasuta kohti bussidele Lääne-Virumaal ja Viljandimaal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles