Kolkja meeste salasuitsud ja samakamasinad rändasid politseimajja

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puskar. Foto on illustratiivne.
Puskar. Foto on illustratiivne. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Tartumaa konstaablijaoskonna politseinikud koostöös Lõuna prefektuuri piirivalvurite ja abipolitseinikega kontrollisid Tartumaal Peipsiääre vallas Kolkja alevikus vihje peale elamuid ning leidsid nii mõndagi seadusevastast.


Kontrollreid viidi läbi 6. aprillil pärast seda, kui laekus informatsioon mitmes elamus turustatava mittelubatud kauba kohta, vahendas Lõuna prefektuur. Läbiotsimiste käigus leiti salaalkoholi, puskariaparaate ja tubakatooteid.

Kokku saadi neljast majast kätte 514 pakki vene maksumärgiga sigarette More, Prima, North Star ja Magna, milles asus 10 280 sigaretti. Konfiskeeriti ka kolm puskariaparaati ja 64 liitrit kodusel teel valmistatud alkoholi.

Politsei alustas neli väärteomenetlust alkoholiseaduse paragrahvide alusel, mis käsitlevad käitlemiseks mittelubatud alkoholi hoidmist ja tootmist ning lisaks alustati kaks menetlust tubakaseaduse tubakatoodete käitlemise korra rikkumise paragrahvi alusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles