Holmi kvartali arhitektuurivõistluse tulemuste väljakuulutamine lükkus veel nädala võrra edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlustöö «Emajõgi».
Võistlustöö «Emajõgi». Foto: Tartu linnavalitsus

Tartu linnavalitsus kuulutas märtsis välja avaliku ideevõistluse Ülejõel asuva Holmi kvartali planeeringulahenduse leidmiseks. Tähtajaks laekus kaheksa tööd ning žürii pidanuks tulemused välja kuulutama 22. juunil. Nii ei läinud ning linnavalitsus andis teada, et tulemused tehakse teatavaks 12. juuliks. Paika pole pidanud ka see tärmin - nüüd on uueks kuupäevaks määratud 18. juuli.

See daatum on ilmselt lõplik, sest täna hõigati välja, et Holmi kvartali arhitektuurivõistluse parimad tööd kuulutatakse välja 18. juulil kell 13 Spark demokeskuses.

Tartu linnavalitsus kuulutas märtsis välja avaliku ideevõistluse Holmi kvartali planeeringulahenduse leidmiseks. Võistlusega sooviti leida kvartali uushoonestamiseks parim planeeringulahendus.

Tähtajaks laekus kaheksa tööd. Auhinnatavate tööde märgusõnad (juhuslikus järjekorras) on: «Roheline», «Atlantise plats», «Emajõgi» ja «Luts&Simm». Tööde täpne järjestus ja tööde autorid selguvad 18. juulil.

Arhitektuurivõistluse parimate tööde autoreid premeeritakse järgmiselt: 1. koht 10 000 eurot, 2. koht 7000 eurot ja kaks ergutuspreemiat kumbki 2500 eurot. Esimese koha preemia maksab välja Eesti kultuurkapital, teised preemiad maksab välja Tartu linn. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles