Galerii: sportlik nädalavahetus sai alguse igamehe triatloniga

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu kesklinn on täna ja homme nii hansapäevade kui ka spordi lainel. Tartu Milli triatloni võistlused avati eile õhtul avaveeujumisega, täna jätkuvad need aga kahe eri pikkusega triatloniga. Esimesena startisid sportlased hommikul igamehe triatlonil.

Igamehe triatlonil startisid enne kella kümmet hommikul umbes 120 spordiharrastajat, kes ujusid Emajões 750 meetrit, sõitsid Tartu linna ja maakonna teedel kakskümmend kilomeetrit jalgrattaga ning jooksid linnas viis kilomeetrit.

Kell 14 stardib kesklinnast triatloni põhivõistlus, kus distantsid on poole pikemad. Põhidistantsile on registreerunud üle kolmesaja osaleja ja paarkümmend võistkonda.

Homme, 9. juulil toimub Euroopa karikavõistluste etapi sprindidistants, kus võtab mõõtu üle saja eliitvõistleja. Naiste eelmise aasta Tartu etapi esikohta tuleb kaitsma Kaidi Kivioja.

Pühapäeval on kavas veel lastetriatlon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles