Elistvere loomapargi asukaid saab jälgida hilistel õhtutundidel

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedesel Elistvere loomapargi kohvikute päeval saab oma maiuse kätte ka karu Karoliina.
Reedesel Elistvere loomapargi kohvikute päeval saab oma maiuse kätte ka karu Karoliina. Foto: Priit Simson

Homsest on juba seitsmendat suve järjest võimalus Elistvere loomapargi külastajatel näha ja kuulda seda, millega tegelevad sealsed loomad hilisõhtutel, kui nad on tavapärasest aktiivsemad. Tänavu on 5.-9. juulini loomapark avatud südaööni.

Sel reedel on loomapargis ka kohvikute päev. Kell 13 löövad oma letid lahti selleks päevaks loomaparki sätitud kohvikud, mõned neist on kindlasti kraami rohkem varunud ja avatud ka hilisõhtuni.

Laupäeval kell 15 saab karu Karoliina oma selle päeva maiuse kätte. Loomapargi külastuskeskuse teisel korrusel saab alates kella 20-st koos ulukibioloog Jüri Tõnissoniga vaadata filme meie metsade sõralistest.

Laupäeval on alates kella 18-st võimalik tuttavaks saada Reti Toriellaga. Tema on looduseõpilane, kes õpib lindudelt ja loomadelt, puudelt ja kividelt, taevalt ja veelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles