Pildid: päästjatel tuli eile Hiinalinna aiamajakesi kustutama minna kahel korral

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Märtsi algusest on päästjatel tulnud enam kui kümnel korra sõita Hiinalinna põlevaid aiamajakesi kustutama, mõningal juhul on korraga maha põlenud kümme ametliku omanikuta majakest. Viimasel ajal on põlengutes väiksem paus olnud, kuid see-eest tuli päästjatel eile nii varahommikul kui ka õhtul poole kümne ajal taas Hiinalinna aiamajakesi kustutama minna.  

Esmaspäeva hommikul said päästjad väljakutse kell 6.45 Lehe tänava piirkonda, kus põlesid kolm ametliku omanikuta aiamajakest. Päästjad likvideerisid põlengud tunni ajaga. Sama päeva õhtul põles Lehe tänava piirkonnas järjekordne ametliku omanikuta rajatis. Päästjad kustutasid plekiga üle löödud aiamajakese jäänused veerand tunniga.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk ütles, et Hiinalinna põlengute uurimine jätkub ja uurimisse on kaasatud politsei eri valdkondade eksperdid. Seni ei ole mitte kedagi veel kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

Politseil on hetkel menetluses kümme süüteomenetlust erinevate põlengujuhtumite uurimiseks. Teo toimepanija selgitamiseks kasutatakse kõiki tõendite kogumise võimalusi: vaatlusi, isikute ülekuulamist ja ekspertiisi. Samuti jätkavad piirkonnapolitseinikud Hiinalinnas elavate inimeste külastamist ning nende tähelepanekute kogumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles