Ülikool müüs Poe tänava ruumid 305 000 euroga

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Kesklinna apteek lõpetas Poe tänaval tegevuse möödunud aasta septembris.
Tartu ülikooli Kesklinna apteek lõpetas Poe tänaval tegevuse möödunud aasta septembris. Foto: Sille Annuk

Tartu ülikool tunnistas oma Kesklinna apteegi endiste ruumide teise enampakkumise võitjaks OÜ Invest, kes oli nõus nende eest välja käima 305 000 eurot.

TÜ kinnisvaraosakonna juhataja Heiki Pageli sõnul kinnitas konkursi tulemused ka rektor. Pindi Kinnisvara korraldatud enampakkumisel osales kolm firmat, kellest kõrgeimat hinda ehk 305 000 eurot pakkus Invest.

Pageli sõnul võib ülikool tulemusega rahule jääda, sest samasse hinnaklassi jäi ka enne konkurssi tehtud hindamise tulemus. «Järelikult on see õiglane hind,» sõnas ta. 

Pagel ei osanud öelda, mida ostja Poe tänava ruumidega teha plaanib. Investi omanik ja juhatuse liige Margus Magerin ütles, et tema firma tegeleb ärikinnisvara väljaüürimisega ja sama plaan on tal ka Poe tänava ruumidega.

«Praegu meil mingeid lepinguid veel allkirjastatud ei ole, kuna see on nii värske asi, aga ilmselt tulevad sinna kas äri- või büroopinnad. Söögikohta pigem mitte,» sõnas ta. 

Esimest korda pani Tartu ülikool Poe 8 ruumid enampakkumisele märtsi keskel, kuid siis konkurss ebaõnnestus. Kõnealustes ruumides tegutses aastakümneid OÜ Tartu Ülikooli Kesklinna Apteek, mis lõpetas tegevuse möödunud aasta septembri lõpus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles