Raudtee remont toob sõiduplaani muutusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Homsest, 4. juulist augusti keskpaigani muutuvad Tapa-Tartu raudteelõigu remondi tõttu Tallinna-Tartu, Jõgeva-Tartu, Tartu-Valga ja Tartu-Koidula-Piusa rongide sõiduplaanid.

Osa Tallinna-Tartu liini ronge on teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti – erandina ka kolmapäeval, 5. juulil – Vägeva-Tartu või Jõgeva-Tartu lõigul asendatud bussidega. Seejuures on tavapärasest remondipäevade graafikust erinevusi teisipäeva, 4. juuli õhtupoolikul ning kolmapäeva, 5. juuli hommikupoolikul. Osaliselt bussidega asendatud reisidel ei toimi tavapärased otseühendused ja ümberistumise võimalused Valga ja Koidula suunas.

«Et raudtee remont nihkub Tartule lähemale, saab enamasti ka remondipäevadel sõita rongiga Tallinnast Jõgevale ning lüheneb bussiga teenindatav osa,» selgitas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. «Hea meel on ka selle üle, et kui seni oli kella 18 paiku Tallinnast väljuv ekspressrong osaliselt bussiga asendatud, siis 5. juulist saame ka seda reisi iga päev täies ulatuses rongiga teenindada. See on reisijale kindlasti nii kiirem kui mugavam.»

Sõiduplaanid leiab Elroni kodulehelt www.elron.ee ning rongipeatuste infostendidelt. Asendusbusside peatused märgistatakse Elroni värvides tahvlitega, ka nende asukohad on üles loetud Elroni kodulehel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles