Emajõe kaldal võetakse mõõtu Vägilase jooksul

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vägilase jooks eelmisel aastal Lähtel.
Vägilase jooks eelmisel aastal Lähtel. Foto: MTÜ Seiklushunt

Pühapäevasel Vägilase jooksul ei pääse rajalt kuiva ja puhtana mitte keegi. Neljapäevase seisuga on end võistlusele kirja pannud 270 osalejat, kes hakkavad kaheksakilomeetrisel takistustega rajal üksteisega mõõtu võtma.

Mööda Emajõe kallast kulgev võistlus on suuresti mõeldud samuti pealtvaatajatele, sest terve rada on ligipääsetav ja jälgitav.

Korraldajate sõnul on jooks on veelgi rohkem väljakutseid pakkuvam kui eelneval aastal: kaheksakilomeetrine rada on varustatud üle kolmekümne erineva loodus-ja tehistakistusega.

Vägilase jooksule antakse pühapäeval, 2. juulil start kell 12 TÜ majandusteaduskonna hoone juurest. Sellele eelnevad kell 11 lastejooksud, mis pole ületamatute takistustega, kuid kus püksipõlved võivad siiski mustaks saada.

Vägilase jooks leiab aset kolmes etapis ja seda korraldab MTÜ Seiklushunt. Esimene etapp toimus 14. mail Narvas, kolmas leiab aset 6. augustil Lähtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles