Lugeja küsib: miks pole TÜ kliinikumi pargis istumiseks pinke?

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli kliinikumi peahoone kõrval asuvas pargis jalutab nii haigla personal kui ka patsiendid. Paraku istet võtta ja jalgu puhata pole võimalik, sest pargist puuduvad pingid.
Tartu ülikooli kliinikumi peahoone kõrval asuvas pargis jalutab nii haigla personal kui ka patsiendid. Paraku istet võtta ja jalgu puhata pole võimalik, sest pargist puuduvad pingid. Foto: Sille Annuk

Tartu Postimehe toimetusse helistas lugeja, keda hämmastas, et TÜ kliinikumi peahoone kõrval asuvas pargis pole ühtegi pinki, kus pärast jalutuskäiku istet võtta. Tal kerkis küsimus, miks pargis on küll prügikastid, kuid puuduvad pingid.

Vastab Tartu ülikooli kliinikumi avalike suhete juht Kristi Tael.

Kliinikum on jõudumööda korrastanud haiglat ümbritsevaid haljasalasid: projekti järgi rajanud kõnniteid, teinud hooldusraiet ja istutanud uusi puid-põõsaid, rajanud peenraid. Haljasalade eest kanname pidevalt hoolt ja jõudumööda ka arendame neid. Pingid on  Puusepa 8 sisehoovi rajatud haljastatud jalutusalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles