Pala sai Eesti noorima koolijuhi (1)

Kelly Olesk
, Tartu Postimehe suvereporter.
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Haava nimeline Pala kool.
Anna Haava nimeline Pala kool. Foto: Erakogu

Pärast pikki aastaid Pala kooli direktorina töötanud Malle Weinrauchi ametist lahkumise järel valiti viie direktorikohale kandideerija seast välja sama kooli looduse-, inimese- ja arvutiõpetuse õpetaja, 27-aastane Grete-Stina Haaristo. Endale teadaolevalt on Haaristo ses ametis Eestis noorim.

Kaks aastat Pala põhikoolis töötanud Haaristo on samuti kooli huvijuht. Ta on omandanud magistrikraadi Tartu ülikooli loodus- ja tehnoloogiateaduskonnas.

Kooliõpetajaks tuli ta tänavu lõppenud projekti «Noored kooli» raames. «Selles projektis oli mul üks suund koolijuhtimine ja siis tekkis siin kohe hea võimalus seda rakendada,» ütles Haaristo, kel Palaga muud seost ei ole. 

Noor direktor plaanib uuel õppeaastal rakendada rohkem aktiivõpet ja välja kujundada kogukonnakooli, mis tegutseks tihedas koostöös lapsevanematega. Ka lubas ta arendada huvitegevust ja ettevõtlikkust.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles