Tänavused kuldmedali saajad Tartus ja Tartumaal

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Just sellise särava kuldmedali saavad sel nädalal siin piltidel olevad 52 noort inimest, kes on suutnud tulest ja veest läbi minnes lõpetada gümnaasiumi suurepäraste õpitulemustega. Tartu gümnaasiumide lõpetajad võtavad vastu 44 kuldset medalit, kaheksa medalit jääb Tartu maakonna koolide õpilastele.

Et tehtud tööd ja nähtud vaeva veidigi tunnustada, saab iga Tartu linnas asuva gümnaasiumi lõpetav kuldmedalist linnavalitsuselt 200 euro suuruse stipendiumi. Hõbemedali saajaid, keda on Tartus kokku 54, premeerib linn 150 euroga.

Tartu maakonnas saab sel aastal gümnaasiumi lõputunnistuse kätte ligi 280 noort, Tartu linnas on lõpetajaid pea tuhat. Lisaks siinsele paarisküljele pääsenud kuldmedalistidele on 61 õppurit näinud suurt vaeva, et koos lõputunnistusega teenida välja hõbemedal. Heade õpitulemuste eest saavad kiituskirja 45 kutsekoolilõpetajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles