Esimesel Elva südaööjooksul lõi kaasa pea kolmsada osalejat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva südaööjooks.
Elva südaööjooks. Foto: Kayvo Kroon.

Elvas esimesel südaööjooksul startis reede ööl vastu laupäeva kümne- ja viiekilomeetrisele distantsile sadu liikumisharrastajaid. Üritusel oli heategevuslik eesmärk ja nii kogusid võistlejad osalustasudega Tartu ülikooli Lastefondi kampaaniale «Üleannetus» 2045 eurot. 

Start anti kultuurikeskuse eest täpselt südaööl ja nii said jooksjad liikuda mööda küünaldega märgistatud ala. Osalejaid said valida, kas kümne- või viiekilomeetrise distantsi vahel. Viimane neist oli mõeldud noortele vanuses 11-16. Lapsed said aga mõõtu võtta lastejooksudel, mis toimusid varem. Erinevatel distantsidel koos varasematel kellaaegadel peetud lastejooksudega lõi kaasa kokku 294 osalejat.

Meestest saavutas Elva südaööjooksul võidu Rauno Laumets ajaga 31 minutit 50 sekundit. Naistest oli kiireim Kristel Vallaste ajaga 42 minutit 10 sekundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles