Palamuse lasteaed sai nurgakivi

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palamuse vallavolikogu liige Valdi Reinas(vasakul) ja valla ehitusspetsialist Andres Haagen sättisid metallsilindri lasteaia ehitusega seonduvaid ajaloolisi esemeid täis ning siis paigutati see uue maja vundamentiauku.
Palamuse vallavolikogu liige Valdi Reinas(vasakul) ja valla ehitusspetsialist Andres Haagen sättisid metallsilindri lasteaia ehitusega seonduvaid ajaloolisi esemeid täis ning siis paigutati see uue maja vundamentiauku. Foto: Sille Annuk

Täna pärastlõunal sai Palamuse uus lasteaed nurgakivi. Palamuse vallavolikogu liige Valdi Reinas ja vallavalitsuse ehitusspetsialist Andres Haagen paigutasid suurde roostevabast silindrisse Palamuse valla lipu, praegu käibel olevad euromündid, Paunvere 5-rublase rahatähe, tänase kuupäevaga Jõgevamaa maakonnalehe Vooremaa ning 22. mail ilmunud Postimehe ja Tartu Postimehe, mille veergudel oli valmivast lasteaiast jutu.

Lasteaeda ehitava osaühingu KRC Ehituse juht Siim Kroodo ning Palamuse vallavanem said esimestena sättida silindri nurgakiviauku ning seejärel visata sellele peale ka mõned kellutäied segu.

KRC Ehitus ehitab Palamuse uue lasteaia oma vahenditest ning pärast selle valmimist annab hoone vallavalitsusele kahekümneks aastaks rendile. Kui ehitaja tähtajast kinni peab, siis valib Palamuse uus lasteaed 426 päeva pärast, ehk järgmise aasta augustis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles