Curly Strings laulab uusimas laulus hoolimisest

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulab ja mängib Eeva Talsi. Aasta tagasi parimaks Euroopa bluegrassbändiks valitud Curly Stringsi video on Henri Killõ jäädvustanud Clockworki stuudios.
Laulab ja mängib Eeva Talsi. Aasta tagasi parimaks Euroopa bluegrassbändiks valitud Curly Stringsi video on Henri Killõ jäädvustanud Clockworki stuudios. Foto: Kaader videost

Ansambel Curly Strings andis teada, et tegi avalikuks värske loo «Hoolima», mida soovijad saavad endale tasuta alla laadida nädala jooksul ja mis kuulub juuli lõpus ilmuvale samanimelisele plaadile.

«Hoolima» viisi looja, ansambli solist ja viiuldaja Eeva Talsi sõnul räägib laul hoolimisest mitmel tasandil. «Leian, et väga tähtis on väärtustada lisaks keskkonnale ja teistele inimestele ka iseennast, osata end hoida ja oluliseks pidada,» lisas ta.

«Hoolima» sõnade autor on Aapo Ilves, kelle tekstidele on Curly Strings loonud mitmeid laule. Nõnda nagu vihjab ka pealkiri, kõlab tekstis tavatult palju ma-tegevusnimesid.

Bändi teatel on plaadi valmimisse produtsendina kaasatud Grammy üks võimalikke saajaid USA viiulimängija Casey Driessen ning kõla kujundab helirežissöör Dani Castelar, kes on töötanud muu hulgas niisuguste kuulsustega nagu REM ja Michael Jackson.

Ansamblil on kavas albumit «Hoolima» esitleda suve teises pooles. Esimene esitluskontsert on 30. juulil Viljandi pärimusmuusika festivalil ja viimane 9. septembril Treski küünis Setumaal. Vahepeal, 9. augustil põikab Curly Strings läbi ka Luunja roosiaiast.

Ansambel on andnud võimaluse laulu «Hoolima» tasuta alla laadida 5. juunini siit. Clockworki stuudios Tartus tehtud videot saab vaadata siinkohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles