Vaksali tänav avatakse osaliselt liikluseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia tänavalt pääseb 1. juunist taas Vaksali tänavale.
Riia tänavalt pääseb 1. juunist taas Vaksali tänavale. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistus annab teada, et 1. juunil avatakse taas liikluseks Vaksali tänav lõigus Riia tänavast raudteejaamaesise platsini.

Tegemist jagub Vaksali tänaval siiski veel augustini. Edasiste tööde käigus suletakse pool raudteejaamaesisest platsist (Kuperjanovi tänava poolne külg) ja Vaksali tänav lõigus Tõnissoni tänav - Näituse tänav.

Esialgu jääb avatuks lõik raudteejaama ja Tõnissoni tänava vahel. Küll ei pääse sõidukid juunikuu jooksul Kuperjanovi tänava poolt raudteejaama ja Vaksali tänavasse. Ümber saab sõita toimuvad Näituse tänava, Haava tänava ja Tõnissoni tänava kaudu. Kohalikele elanikele ja teenindavale transpordile tagab ehitaja juurdepääsuvõimalused.

Seoses bussiliinide ümberkorraldamisega on muudetud ka mõningate bussipeatuste asukohta.

Alates 1. juunist on Vaksali bussipeatus nihutatud Näituse tänava - Haava tänava ristmiku juurde.

Alates 3. juunist on ka Raudteejaama bussipeatus (raudteejaama ees) nihutatud Tõnissoni tänava - Haava tänava ristmiku juurde ning Kuperjanovi bussipeatus on nihutatud Tõnissoni tänava algusesse Miina Härma gümnaasiumi lähedusse.

Tööde tegemise käigus muutuvad ka ümberkorraldused. Linnavalitsus palub jälgida ajutist liikluskorraldust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles